Equitone kuuluu Muotolevy Rakennustuotteet -tuoteperheeseen. Muotolevy Rakennustuotteet

Esimerkkejä toteutuksista

Kevennä betonielementtikohdetta

Julkisivulevyillä verhotut kevytrakenteet yhdistettynä betonielementtikohteeseen keventävät niin rakenteita kuin ulkonäköä.

Verhoa koko julkisivu

Kuitusementtilevyn ei tarvitse rajoittua pelkäksi tehosteeksi. Se soveltuu erinomaisesti myös laajoihin kokonaisuuksiin, joten sillä voit suunnitella koko julkisivun.

Tuo ilmeikkyyttä tehosteilla

Runsaiden pinta- ja sävyratkaisuiden julkisivutuotteilla teet myös näyttävät rakennuksen ilmettä keventävät tehosteet. Voit korostaa sävyeroja tai tuoda ilmeikkyyttä tekstuureilla.

Päivitä julkisivu

Julkisivulevy sopii erinomaisesti vanhan julkisivun kasvojenkohotukseen. Levyn moderni ulkonäkö päivittää rakennuksen nykypäivään ja ympäristöönsä sopivaksi.

Yllätä sisätiloissa

Materiaali erottuu edukseen myös sisustusratkaisuissa.

Katso referenssejä

Julkisivulevytys Equitone-kuitusementtilevy

Julkisivumateriaalit erilaisiin kohteisiin

Equitone-materiaalit tarjoavat suunnittelijan käyttöön laajan valikoiman tekstuureita, sävyjä ja pintakäsittelyvaihtoehtoja, jotta pystyt aina suunnittelemaan visioimasi kokonaisuuden. Saat sileää tai rosoista, kiiltävää tai mattaa, hienostunutta tai jykevää – tai jotain ääripäiden väliltä.

Löydä omaan kohteeseesi sopivin Equitone-julkisivulevy - lataa valintataulukko

Equitone Linea -julkisivulevy

Joustava levyjako antaa loputtomat mahdollisuudet

Jokainen verhoiltava julkisivu on yksilöllinen. Siksi on olennaista, että julkisivulevyn levyjako joustaa tarpeen mukaan. Equitone-levyt mahdollistavat halutunlaisen levyjaon ja sommittelun sekä muotojen leikkaamisen.

Ladontamalleja

Ladonta 1 | Ladonta 2 | Ladonta 3 | Ladonta 4 | Ladonta 5 | Ladonta 6
Ladonta 7 | Ladonta 8 | Ladonta 9 | Ladonta 10 | Ladonta 11 | Ladonta 12

Kuvioidut lasipinnat ja kuvioidut julkisivulevyt

Monipuoliset kiinnitysvaihtoehdot

Equitone-levyt voi kiinnittää mekaanisesti ruuveilla tai niiteillä.

Mikäli kiinnitys halutaan toteuttaa ilman näkyviä kiinnikkeitä, onnistuu julkisivulevyjen piilokiinnitys liimaamalla. Levyt voi liimata puu-, alumiini- ja teräsrankaan.

Liimakiinnityksessä käytetään menetelmää, jossa huomioidaan Suomen säätilalle tyypilliset lämpötila- ja olosuhdevaihtelut.

Borg Kitchen & Bar, Pori. Julkisivulevyt: Equitone

Tarkasti määritelty tuotespesifikaatio auttaa varmistamaan vision toteutumisen

Tilanne on harmittavan tuttu jokaiselle arkkitehdille. Olet huolella valinnut kohteeseen sopivan julkisivulevytuotteen, jolla tiedät tilaajan saavan sekä aikaa että katsetta kestävän julkisivun. Rakennusliike kuitenkin vaihtaa tuotteen toiseen elinkaarikustannuksista ja laatutekijöistä piittaamatta, jos vain neliöhinta on paperilla halvempi.

 

1. Speksaa julkisivutuote huolella

Piittä ja kirjoita valitsemasi tuotteen speksit mahdollisimman tarkasti suunnitelmaan ja rakennustapaselosteeseen. Perustele täsmällisesti, miksi juuri tämä tuote, ominaisuudet ja kiinnitystapa sopivat kyseiseen kohteeseen. Niin rajaat muita mahdollisuuksia ja suitsit urakkalaskijan ja ostajan mielikuvitusta.

 

2. Hyödynnä toimittajan materiaalit yksityiskohtien suunnittelussa

Varmista ennen suunnittelua, että julkisivulevyjen toimittajalla on tarvittavat aineistot tarkan suunnittelun tueksi. Esimerkiksi DWG-materiaalit yksityiskohdista ja CAD-ohjelmaanne sopivat objektit takaavat mahdollisimman realistisen ja toteuttamiskelpoisen suunnitelman, jota rakennusliikkeen on hankalampi lähteä haastamaan.

 

3. Piirrä mahdollisimman vähän hukkaa

Voit osoittaa jo julkisivukaaviossa, että pystyt maksimoimaan levyjen hyötysuhteen ja säästämään siten rakennusliikkeen kokonaiskustannuksissa. Taloudellinen levyjako onnistuu parhaiten, kun suunnittelet levyosat moduulimitoituksella.

 

4. Valitse tuote, joka säästää työmaa-aikaa

Saatat saada tuotteen paremmin läpi, jos pystyt perustelemaan, että sen käyttö säästää arvokasta työmaa-aikaa. Esimerkiksi Muotolevyn sahauspalvelua hyödyntämällä Equitone-levyt saa työmaalle valmiiksi sahattuina ja esirei’itetyinä, jolloin asennus sujuu nopeasti.

Muotolevyn Equitone-tiimi suunnittelijan tukena

Asiantuntijamme tuntevat julkisivusuunnitteluprosessin ja ovat mielellään apunasi julkisivulevytyksen suunnittelussa ja tuotteiden määrittelyssä. Tiimimme auttaa myös kiinnitysmenetelmiin, levyjen ladontaan ja mitoittamiseen sekä kustannusten optimointiin liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä tiimiimme!