Equitone kuuluu Muotolevy Rakennustuotteet -tuoteperheeseen. Muotolevy Rakennustuotteet

Lataa julkisivulevyjen ostajan opas

Julkisivulevyjen ostajan opas työmaalle

Julkisivu antaa rakennukselle ilmeen ja kasvot. Sen perusteella ohikulkijat muodostavat rakennuksesta ensivaikutelman paitsi heti rakennuksen valmistumisen jälkeen, myös vuosikymmenten kuluttua.

Julkisivuun liittyvät suunnittelu- ja materiaalivalinnat ovat rakennushankkeen keskeisimpiä esteettisiä valintoja. Rakennusalan ammattilaisena osaat totta kai arvioida ja vertailla tuotteiden laatua ja kestävyyttä sekä tiedät suunnittelijan valinneen kuhunkin kohteeseen juuri siihen rakennukseen sopivan julkisivumateriaalin.

Rakentamisen toimintaympäristössä tulee kuitenkin jatkuvasti painetta ostaa halvemmalla, minkä vuoksi laadukkaksi tiedetytkin tuotteet joutuvat usein väistymään edullisempien tieltä. Nykyisellään myöskään kulttuuri ei kannusta vastuullisiin valintoihin, koska rakentamisen ketjussa vastuu siirtyy nopeasti seuraavalle taholle.

Tämä opas on tarkoitettu sinulle, joka teet työmaan hankintoja päivittäisessä työssäsi. Haluamme kertoa, että julkisivutuotteiden halpuuttamiselle on vaihtoehtoja, joita toteuttamalla:

  • julkisivun kokonaiskustannukset pysyvät aisoissa laadusta tinkimättä
  • voit olla ylpeä kohteestasi pitkään sen valmistumisen jälkeenkin
  • saat varmuuden, ettei yrityksesi jo parin vuoden päästä kohtaa haasteita takuukustannusten vuoksi.