Equitone kuuluu Muotolevy Rakennustuotteet -tuoteperheeseen. Muotolevy Rakennustuotteet

Satamarakennus, Aarhus, julkisivuverhous Equitone Natura Aarhusin satamarakennus, levyverhous Equitone Natura -julkisivulevyillä Satamarakennus, Aarhus. Julkisivulevy: Equitone Natura Satamarakennus, Aarhus. Julkisivulevy: Equitone Natura Equitone Natura -kuitusementtilevyt julkisivuverhoukseen Equitone Natura -julkisivulevyt ovat nykyaikaisia, kestäviä ja laadukkaita kuitusementtilevyjä Equitone Natura -levyillä julkisivuverhous onnistuu näyttävästi, kestävästi ja kokonaistaloudellisesti. Aarhusin satamarakennus, julkisivuverhous: Equitone Natura -kuitusementtilevyt

Satamarakennus, Aarhus

SuunnittelijaC.F. Moller arch.
SijaintiAarhus, Tanska
Julkisivumateriaali Natura » Lue lisää

Aarhusin sataman pohjoisosassa sijaitsevasta rakennuksesta avautuu näkymä Aarhusin kaupunkiin ja konttiterminaaliin, jonka tarpeita rakennus palvelee.

Satamarakennus pitää sisällään toimistoja sekä erilaisia palveluita sataman henkilöstöryhmille. Työntekijöiden eriävät työajat ja toimenkuvien erityispiirteet on huomioitu suunnittelemalla sisätilat itsenäisiksi yksiköiksi. Yhteisöllisyyttä tukemaan on luotu myös yhteistiloja.

Rakennuksen muotokieltä sävyttävät kulkuväylät ja ulkonemat, jotka tarjoavat suojaa satamalaiturialueen kohtaamilta rajuilta sääolosuhteilta sekä antavat varjoa suurille lasipinnoille.

Lue lisää Natura -julkisivumateriaalista »