Equitone kuuluu Muotolevy Rakennustuotteet -tuoteperheeseen. Muotolevy Rakennustuotteet

Equitone Textura -julkisivulevytys - luonnetta pintoihin Equitone Textura -julkisivuverhous - luonnetta pintoihin

Textura

Luonnetta pintoihin

Equitone Textura on ruiskumaalattu kuitusementistä valmistettu julkisivulevy. Valkoiset, mustat ja harmaat sävyt tarjoavat suunnittelijalle harmonisen väripaletin. Texturan pinnoitteissa käytettävät sävyt ovat ympäristöystävällisiä ja UV-säteilyä kestäviä, minkä ansiosta värisävyt säilyvät läpi vuosikymmenten. Textura-levyn strukturoitu, rakeinen pinta hylkii vettä ja likaa, pitäen julkisivun pinnan puhtaana ja antaen hyvän suojan naarmuuntumista vastaan.

Korkealuokkainen pakkasenkesto ja toimintavarmuus vaihtelevissakin olosuhteissa tekevät Equitone Texturasta erinomaisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin sopivan julkisivumateriaalin. Levyt ovat iskun- ja palonkestäviä, mutta vahvuudestaan huolimatta kevyitä ja helposti käsiteltäviä. Kuitusementtilevy on sujuvasti muunneltavissa eri muotoihin ja kokoihin ja ne voidaan kiinnittää halutun visuaalisen ilmeen mukaisesti ruuveilla, niiteillä tai liimaamalla.

Esitteet, värikartat, asennusohjeet ja hyväksynnät

Detaljit ja DWG-materiaalit

Värisävyt

Kiinnitystavat

Julkisivulevyt voidaan kiinnittää halutun visuaalisen ilmeen mukaisesti ruuveilla, niiteillä tai liimalla.

Levyjen mitat

Täysikokoiset levyt ovat mitoiltaan 1250 x 2500 ja 1250 x 3100 mm.

Levyt sahataan suunnitelmien mukaisesti joko tehtaalla tai työmaalla. Suosittelemme käyttämään Muotolevy Rakennustuotteiden sahauspalvelua.

Tilaa mallipala

Haluatko tutustua useampaan levymalliin? Pyydä mallipalat täältä »

Valitse haluamasi maksuttomat mallipalat ja täytä yhteystietosi lomakkeeseen. Toimitamme mallipalat postitse noin kolmessa arkipäivässä.

Muotolevyn Equitone-tiimi suunnittelijan tukena

Asiantuntijoillamme on vuosikymmenten kokemus tuulettuvien julkisivujen rakentamisesta ja julkisivulevytysten materiaalivalinnoista.

Tunnemme julkisivusuunnitteluprosessin ja tarjoamme mielellämme apua niin suunnitteluun kuin tuotemäärittelyynkin. Tiimimme on suunnittelijan tukena myös kiinnitysmenetelmiin, levyjen sommitteluun ja mitoituksiin sekä kustannusten optimointiin liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä tiimiimme »