Equitone kuuluu Muotolevy Rakennustuotteet -tuoteperheeseen. Muotolevy Rakennustuotteet

Equitone Pictura julkisivuverhous Tyylikäs ja yhtenäinen julkisivuverhous

Pictura

Kestävää tyylikkyyttä

Equitone Pictura -julkisivulevyjen sileä mattapinta antaa rakennukselle tyylikkään, arkkitehtonisesti korkeatasoisen ilmeen. Laajan väriskaalan ansiosta Picturalla voidaan luoda yksilöllinen julkisivu mitä erilaisimmille asuin-, liike- ja teollisuusrakennuksille. Levyjä voidaan myös käyttää pelkistettyjen ja tyylikkäiden korostusten toteuttamiseen.

Nykyaikaiset ja esteettisiltä sekä fyysisiltä ominaisuuksiltaan erinomaiset Pictura -levyt soveltuvat erittäin hyvin skandinaavisiin olosuhteisiin. Ne säilyttävät muotonsa, kestävät vettä ja pakkasta, ovat helppohoitoisia ja säästävät ympäristöä. Kuitusementistä valmistetut levyt ovat helposti muunneltavissa eri muotoihin ja kokoihin, ja ne voidaan kiinnittää halutun visuaalisen ilmeen mukaisesti ruuveilla, niiteillä tai liimaamalla. Equitone -levyt eivät vaadi kulma- ja saumalistoituksia, mikä säästää kustannuksia ja nopeuttaa toimintaa työmaalla.

Pictura -levyt viimeistellään naarmuuntumattomalla UV-kovetetulla polyuretaanipinnoitteella. Tuotteessa on myös antigraffitipinnoite.

Esitteet, värikartat, asennusohjeet ja hyväksynnät

Detaljit ja DWG-materiaalit

BIM-objektit

Värisävyt

Kiinnitystavat

Julkisivulevyt voidaan kiinnittää halutun visuaalisen ilmeen mukaisesti ruuveilla, niiteillä tai liimalla.

Levyjen mitat

Täysikokoiset levyt ovat mitoiltaan 1250 x 2500 ja 1250 x 3100 mm.

Levyt sahataan suunnitelmien mukaisesti joko tehtaalla tai työmaalla. Suosittelemme käyttämään Muotolevy Rakennustuotteiden sahauspalvelua.

Tilaa mallipala

Haluatko tutustua useampaan levymalliin? Pyydä mallipalat täältä »

Valitse haluamasi maksuttomat mallipalat ja täytä yhteystietosi lomakkeeseen. Toimitamme mallipalat postitse noin kolmessa arkipäivässä.

Muotolevyn Equitone-tiimi suunnittelijan tukena

Asiantuntijoillamme on vuosikymmenten kokemus tuulettuvien julkisivujen rakentamisesta ja julkisivulevytysten materiaalivalinnoista.

Tunnemme julkisivusuunnitteluprosessin ja tarjoamme mielellämme apua niin suunnitteluun kuin tuotemäärittelyynkin. Tiimimme on suunnittelijan tukena myös kiinnitysmenetelmiin, levyjen sommitteluun ja mitoituksiin sekä kustannusten optimointiin liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä tiimiimme »