Equitone kuuluu Muotolevy Rakennustuotteet -tuoteperheeseen. Muotolevy Rakennustuotteet

Tyylikäs keskieurooppalainen julkisivuverhoilu Kuitusementtimatriisi näkyy hienostuneesti läpivärjätyissä levyissä

Natura

Kaunista luonnollisuutta

Equitone Natura -julkisivulevyn kaunis ja luonnollinen pinta antaa tyylikkään ilmeen niin asuin-, liike- kuin teollisuusrakennuksillekin. Kuitusementistä valmistettujen levyjen matriisi on selvästi, mutta hienostuneesti näkyvillä läpivärjätyissä ja läpikuultavalla pinnoitteella viimeistellyissä levyissä.

Natura -levy on nykyaikainen ja esteettisiltä sekä fyysisiltä ominaisuuksiltaan erinomainen julkisivuratkaisu. Luonnollisuus, miellyttävät värit ja moderni muotoilu takaavat viimeistellyn, näyttävän ja yhtenäisen lopputuloksen.

Natura -levyjen eläväinen ilme sointuu hyvin yhteen esim. tiilen, betonin tai puun kanssa. Laajan värivalikoiman ansiosta levyistä voidaan muodostaa harmonisia väriyhdistelmiä tai rohkeita kontrasteja. Levyjen ominaisuudet soveltuvat erittäin hyvin skandinaavisiin olosuhteisiin. Ne säilyttävät muotonsa, kestävät vettä ja pakkasta, ovat helppohoitoisia ja säästävät ympäristöä.

Levyt ovat helposti muunneltavissa eri muotoihin ja kokoihin. Julkisivulevyt voidaan kiinnittää halutun visuaalisen ilmeen mukaisesti ruuveilla, niiteillä tai mekaanisella piilokiinnityksellä. Equitone -levyt eivät vaadi kulma- ja saumalistoituksia, mikä säästää kustannuksia ja nopeuttaa toimintaa työmaalla.

Natura -julkisivulevyihin on saatavilla myös Natura ”PRO” -antigraffitisuojaus.

Esitteet, värikartat, asennusohjeet ja hyväksynnät

Detaljit ja DWG-materiaalit

BIM-objektit

Värisävyt

Kiinnitystavat

Julkisivulevyt voidaan kiinnittää halutun visuaalisen ilmeen mukaisesti ruuveilla, niiteillä tai mekaanisella piilokiinnityksellä.

Levyjen mitat

Täysikokoiset levyt ovat mitoiltaan 1250 x 2500 ja 1250 x 3100 mm.

Levyt sahataan suunnitelmien mukaisesti joko tehtaalla tai työmaalla. Suosittelemme käyttämään Muotolevy Rakennustuotteiden sahauspalvelua.

Tilaa mallipala

Haluatko tutustua useampaan levymalliin? Pyydä mallipalat täältä »

Valitse haluamasi maksuttomat mallipalat ja täytä yhteystietosi lomakkeeseen. Toimitamme mallipalat postitse noin kolmessa arkipäivässä.

Muotolevyn Equitone-tiimi suunnittelijan tukena

Asiantuntijoillamme on vuosikymmenten kokemus tuulettuvien julkisivujen rakentamisesta ja julkisivulevytysten materiaalivalinnoista.

Tunnemme julkisivusuunnitteluprosessin ja tarjoamme mielellämme apua niin suunnitteluun kuin tuotemäärittelyynkin. Tiimimme on suunnittelijan tukena myös kiinnitysmenetelmiin, levyjen sommitteluun ja mitoituksiin sekä kustannusten optimointiin liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä tiimiimme »