Equitone kuuluu Muotolevy Rakennustuotteet -tuoteperheeseen. Muotolevy Rakennustuotteet

Näyttävä 3d-muotoiltu Equitone Linea

Linea

Moniulotteista vivahteikkuutta

3D-muotoiltu Equitone Linea -julkisivulevy leikittelee valoilla ja varjoilla. Levyn lineaarinen kohokuviointi antaa rakennukselle täysin uniikin ja vivahteikkaan ilmeen. Kun auringon suunta vaihtuu päivän kuluessa, muuttuu myös julkisivuun kohdistuvan valon määrä ja kulma. Linean moniulotteisen muotoilun ansiosta rakennuksen julkisivu näyttää erilaiselta eri vuorokaudenaikoina.

Jokainen Linea -julkisivulevy on ainutlaatuinen – läpivärjättyjen kuitusementtilevyjen tekstuuri huokuu aitoutta ja puhtautta. Kuitusementti on nykyaikainen ja esteettisiltä sekä fyysisiltä ominaisuuksiltaan erinomainen julkisivuratkaisu. Luonnollisuus, miellyttävät värit ja moderni muotoilu takaavat viimeistellyn, näyttävän ja yhtenäisen lopputuloksen.

Linea -levyjen ominaisuudet soveltuvat erittäin hyvin skandinaavisiin olosuhteisiin. Ne säilyttävät muotonsa, kestävät vettä ja pakkasta, ovat helppohoitoisia ja säästävät ympäristöä. Kuitusementtilevyt ovat helposti muunneltavissa eri muotoihin ja kokoihin, ja ne voidaan kiinnittää halutun visuaalisen ilmeen mukaisesti ruuveilla, niiteillä tai liimaamalla. Equitone -levyt eivät vaadi kulma- ja saumalistoituksia, mikä säästää kustannuksia ja nopeuttaa toimintaa työmaalla.

Esitteet, värikartat, asennusohjeet ja hyväksynnät

Detaljit ja DWG-materiaalit

BIM-objektit

Värisävyt

Kiinnitystavat

Julkisivulevyt voidaan kiinnittää halutun visuaalisen ilmeen mukaisesti ruuveilla, niiteillä tai liimalla.

Levyjen mitat

Täysikokoiset levyt ovat mitoiltaan 1220 x 2500 ja 1220 x 3050 mm.

Levyt sahataan suunnitelmien mukaisesti joko tehtaalla tai työmaalla. Suosittelemme käyttämään Muotolevy Rakennustuotteiden sahauspalvelua.

Tilaa mallipala

Haluatko tutustua useampaan levymalliin? Pyydä mallipalat täältä »

Valitse haluamasi maksuttomat mallipalat ja täytä yhteystietosi lomakkeeseen. Toimitamme mallipalat postitse noin kolmessa arkipäivässä.

Muotolevyn Equitone-tiimi suunnittelijan tukena

Asiantuntijoillamme on vuosikymmenten kokemus tuulettuvien julkisivujen rakentamisesta ja julkisivulevytysten materiaalivalinnoista.

Tunnemme julkisivusuunnitteluprosessin ja tarjoamme mielellämme apua niin suunnitteluun kuin tuotemäärittelyynkin. Tiimimme on suunnittelijan tukena myös kiinnitysmenetelmiin, levyjen sommitteluun ja mitoituksiin sekä kustannusten optimointiin liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä tiimiimme »